Slagen met Scriptie hulpverlening: aanbevelingen

Scriptie hulpverlening kent een zeer hoog slagingspercentage. De slaagkans is meer dan 90% (op basis van eerder begeleidde studenten).


Wat studenten over ons schreven:

"Zonder de hulp van Maarten had ik nooit mijn scriptie kunnen halen! Hij zal zeker alles op alles zetten om jou te helpen je scriptie tot een voldoende te brengen."
Julia van Loon. Bron: Facebookpagina Scriptie hulpverlening

 

"Nadat opnieuw mijn scriptie was afgekeurd ben ik extra hulp gaan zoeken, om mijn scriptie kritisch na te laten kijken en antwoorden te krijgen op mijn vele vragen. Via de bekende zoekmachines ben ik terechtgekomen bij Maarten Dullens van Scriptie Hulpverlening. Hij heeft mij in de maand juli intensief begeleid, geadviseerd en geholpen met de laatste loodjes. Maarten is zeer kundig en helpt je ook zelf kritisch kijken naar je scriptie. Mocht je net als ik echt helemaal vastlopen met je scriptie, dan raad ik je zeker aan hulp te zoeken bij Scriptie Hulpverlening." 
Belangrijkste kwaliteiten: deskundige, waar voor uw geld, hoge integriteit (bron: LinkedIN profiel Maarten Dullens)

Marjolein Koch van der Steen, Business school Neuteboom

 

De opleiding kon minder begeleiding bieden dan wij nodig hadden. Het contact bleef vooral aan de oppervlakte. Dit in tegenstelling tot de begeleiding van SHV. Het heeft ons afstuderen versneld (gezien de verlate start). Dit was zonder deze hulp niet gelukt. 

Twee studenten MER van Avans Hogeschool afgestudeerd met hulp van Scriptie hulpverlening. 


'Maarten weet zijn kennis goed over te brengen doordat hij op een heldere manier de koppeling tussen theorie en praktijk maakt. Door zijn praktijkervaring heeft Maarten dan ook genoeg praktijkvoorbeelden. Maarten heeft mij op een persoonlijke manier begeleid wat voor mij zeker heeft bijgedragen aan een mooi eindresultaat. Communicatie is duidelijk een passie van Maarten en dat heeft hij op mij zeker over weten te brengen.' 

Mark de Bruijjn, deeltijd student Avans Hogeschool

 

“Ik zou de begeleiding van Maarten graag willen omschrijven als een terugvalbasis. Wanneer je vastloopt, is het heel prettig iemand te hebben waar je op kunt terug vallen. Daarnaast heeft het mij erg geholpen dat Maarten erg kritisch was en echt verstand van zaken had.”

Jorijn Kortenoeven, studente Communicatiemanagement, Hogeschool Utrecht

 

“Mijn ervaring met Maarten Dullens is dat hij een duidelijke opzet gaf van wat de bedoeling was in het afstudeertraject. Een duidelijk communicatie vooraf en tijdens de stage. Ikzelf heb geen problemen gehad, maar ik weet zeker dat Maarten je helpt als er wel strubbelingen zijn.”

Susanne Lettenmeijer, studente Eventmanagement Hogeschool Utrecht

 

Maarten heeft veel kennis van relevante theorie. Dat helpt je op weg naar een 'to the point' theoretisch kader. Verder is hij een erg toegankelijk persoon die openstaat voor vragen. In zijn oplossingsgerichte aanpak denkt hij graag mee over oplossingen & adviezen, maar 'kauwt het niet voor'.

Joshua Hartman, student Communicatiemanagement, Hogeschool Utrecht
 

Maarten heb ik leren kennen bij de Hogeschool Utrecht als betrokken en deskundig docent communicatie. Sterk in het vinden van de kern van een verhaal en het verwoorden hiervan in klare en leesbare taal. Zijn beleidingskwaliteiten zitten naast zijn inhoudsdeskundigheid (die op veel meer vlakken ligt dan communicatie) in zijn kalmte, hoop en ‘dieselkwaliteiten’. Dus gewoon doorgaan naar de vastgestelde stip op de horizon. Methodisch, nuchter, vriendelijk en met resultaat. 

Ronald Bremer, Hogeschool Utrecht (bron: LinkedIN profiel Maarten Dullens)

 

Ook enthousiast? Schrijf in voor een gratis intake.

Bedrijfsgegevens

Email: scriptiehulp2800@gmail.com

Telefoon: 06 41 67 21 52

 

KvK 20134168

Bankrekening ASN Iban: 

NL93ASNB0706853911

BTW-nummer 1519.89.680.B01

Algemene voorwaarden klik hier

 

Download de flyer

Download
Flyer Werken en afstuderen
Advertentie ScriptiehulpverlenerMD_werke
Adobe Acrobat document 455.5 KB

Partners: