Gun uw zoon of dochter een optimale afstudeerbegeleiding

Als ouder gunt  u uw zoon of dochter de beste begeleiding bij zijn of haar scriptietraject. Begeleiding vanuit universiteit of hbo schiet echter vaak te kort in kwaliteit, tijd of motiverende ondersteuning. De ervaren begeleiders van Scriptiehulpverlening vullen aan met kennis, ervaring en echte aandacht.

 

Door Scriptiehulpverlening begeleidde scriptanten studeren gemiddeld vijf maanden sneller af. Ook halen ze gemiddeld een hoger cijfer. Als u uw zoon of dochter laat gebruikmaken van scriptiebegeleiding, bespaart u dus extra maanden collegegeld die deze uitloop met zich meebrengt. Door de extra persoonlijke aandacht kijkt uw kind bovendien positiever terug op zijn studententijd en start beter en sneller op de sterk concurrerende arbeidsmarkt.

 

Ervaren scriptie begeleiders

De begeleiders van Scriptiehulpverlening hebben meerdere studies afgerond. Daarnaast hebben ze langjarige ervaring in het bedrijfsleven, overheden en als docent in het hoger onderwijs. Hun uitgebreide en diverse netwerk  draagt qua  kennis of contacten dikwijls bij aan de onderzoekskwaliteit. Zo kunnen ze uw kind optimaal ondersteunen met alle afstudeervragen.

 

Voortgangsoverleg
Primair spreekt Scriptiehulpverlening uw bijna afgestudeerde kind aan. Maar desgewenst overleggen we ook telefonisch of per mail met u over de voortgang.

 

Neem contact op

Heeft u interesse in scriptiebegeleiding voor uw zoon of dochter? Neem dan contact op voor een gratis kennismaking of meer informatie. We garanderen binnen 48 uur een reactie.

 

Hulp bij studiekeuze

Met coaching helpen we uw zoon of dochter ook bij het maken van een juiste studiekeuze. Klik hier voor meer info. 

Bedrijfsgegevens

Email: scriptiehulp2800@gmail.com

Telefoon: 06 41 67 21 52

 

KvK 20134168

Bankrekening ASN Iban: 

NL93ASNB0706853911

BTW-nummer 1519.89.680.B01

Algemene voorwaarden klik hier

 

Download de flyer

Download
Flyer Werken en afstuderen
Advertentie ScriptiehulpverlenerMD_werke
Adobe Acrobat document 455.5 KB

Partners: